Konyalı 44 Esnaf Odası Meclis’e Gitti! İşte Sebebi…

Konyalı 44 Esnaf Odası Meclis’e Gitti! İşte Sebebi…
 İnternet Editörü
Konyalı milletvekilleri, Konyalı 44 esnaf odasının başkanı Meclis’te misafir etti. Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız, tüm esnaf ve sanatkârlarla irtibat içinde olacaklarını belirtti

Konya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Karabacak başkanlığında birlik üyesi 44 esnaf odası başkanı, Konyalı Milletvekilleri tarafından Gazi Meclis’te ağırlandı.

Vekiller esnafın sorunlarını ve isteklerini dinleyerek çözüm önerilerini değerlendirdi.

222.jpg

KONYA, MİLLETİN EVİ TBMM’DE TEK YÜREK

Konu hakkında sosyal medya hesabından açıklama yapan Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız,

“Bugün Gazi Meclis’imizde Milletvekillerimiz ile birlikte Konya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Karabacak ve birliğe bağlı 44 esnaf odası başkanımızı misafir ettik.

111.jpg

Sıcak çayımızı yudumlarken, sevdiklerimizle buluşurken, ekmeğimizi alırken hayatı paylaştığımız esnaf ve sanatkarlarımızla beşeri ve iktisadi hayatımızın temel direklerinden.

‘Bismillah’ diyerek dükkânını açıp ‘Elhamdülillah’ diyerek dükkânını kapatan tüm esnaf ve sanatkarlarımızla irtibat ve istişare içinde olmaya devam edeceğiz.

wwww.jpg

KONESOB Başkanımız Muharrem Karabacak ve beraberindeki başkanlarımıza ziyaretleri için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Konya'nın Sesi