Konya'da Sınav Öğrencilerinin Ücretsiz Dershane Ayağına Gelecek!

Konya'da Sınav Öğrencilerinin Ücretsiz Dershane Ayağına Gelecek!
Konya’da sınava hazırlanan gençlere ilaç gibi gelecek duyuru yapıldı. Ücretsiz destekten yararlanmak isteyen gençlerin sadece başvurması yeterli… Peki başvurular nasıl yapılacak? İşte başvuru ekranı…

Konya’da bu yıl üniversite sınavına hazırlanan gençleri yoğun bir heyecan ve stres sarmış durumda. Ders için kullanılan kaynakların her yıl ücretlerinin daha da artması hem velileri hem de öğrencileri zor durumda bırakıyor.

Öğrencilerin daha çok soru görerek çalışması uzmanlar açısından önerilirken, her soru bankası da ayrı külfet oluyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi bu soruna çözüm olacak bir sistem geliştirdi. Belediyenin hayata geçirdiği “Dijital Eğitim Platformu”, öğrencilere adeta ücretsiz dershane desteği sağlıyor.

cesoff6najjnmmoi6fnvmvulo5xznhvtkctymgsw.jpg

Konya genelinde YKS sınavına hazırlanan, 12. Sınıf öğrencileri, mezunlar ve AÖL öğrencileri için hazırlanan bu platform sayesinde daha çok öğrenci hayallerini gerçekleştirmek için fırsat bulmuş oluyor.

PLATFORMDA NASIL DESTEKLER SUNULUYOR?

Dijital Eğitim Platform’u içerisinde seçmeli sorular, konu anlatımı, rehber-koç, yapay zeka desteği, canlı ders desteği veriliyor.

KİMLER KAYIT OLABİLİR?

Konya Büyükşehir Belediyesi Dijital Eğitim Platformu, 31 ilçedeki Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) hazırlanan tüm öğrencilere katkı sağlıyor.

SON BAŞVURU TARİHİ 20 EYLÜL

Dijital Eğitim Platformu’na kişi sayısı sınırı olmaksızın ilgili şartları taşıyıp başvuran öğrencilere daha sonra dağıtımlar sağlanacak. Seçmeli sorular, konu anlatımı, rehber-koç, yapay zeka desteği, canlı ders desteği, anlık uygulama üzerinden hediye çekiliş sistemi gibi özellikleri barındıran dijital sisteme son kayıtlar 20 Eylül’de.

BAŞVURU YAPMAK İÇİN TIKLAYIN...

Kaynak:Haber Merkezi