Konya’da Hastaneye Gitmenize Gerek Kalmadı? Doktor Evinize Gelecek!

Konya’da Hastaneye Gitmenize Gerek Kalmadı? Doktor Evinize Gelecek!
Konya’daki Necmettin Erbakan Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi büyük bir yeniliğe imza attı. Yapılan bu dönüşümle hastaların hastaneye gitmesine gerek kalmadı. Şehir dışındaki hastalar bile evinden tedavi olabilecek

Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde bir yeniliğe imza atıldı. Yeni sistem özellikle şehir dışında olup NEÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’ndeki bir doktora tedavi olmak isteyenlerin hayatını kolaylaştıracak.

GÖRÜNTÜLÜ GÖRÜŞME İLE MUAYENE OLABİLECEKLER

Hastalar, istenilen bölüm ve branştan randevu alarak randevu saatinde evde, işyerinde ve okulda internete bağlı olarak akıllı telefon, tablet veya bilgisayardan sağlık ihtiyaçları için doktorlarla görüntülü görüşerek muayene olabilecek.

RANDEVU NASIL OLUŞTURULACAK

Cep hastane ve hasta portalından alınan görüntülü doktor randevusu ile randevu takvimi oluşturulacak.

GÖRÜNTÜLÜ GÖRÜŞME NASIL SAĞLANACAK?

Randevu takviminizi oluşturduktan sonra telefona gelen SMS içeriğindeki linke randevu saatinden 10 dakika önce erişim sağlayarak doktorun muayeneye başlaması sağlanacak. Hasta görüntülü muayene başlamadan önce aydınlatma metnini onaylayıp muayene için gerekli mikrofon ve kamera izinlerini vererek görüşmeyi başlatabilecek.

ÖDEMELER NASIL YAPILACAK?

Randevu gününüzde cep hastane ve hasta portalı üzerinden ilgili randevunuza ait ödeme online olarak yapılacak.

Kaynak:Konya'nın Sesi