Konya’da Bahçeye Gömülen Ceset Olayında Flaş Gelişme!

Konya’da Bahçeye Gömülen Ceset Olayında Flaş Gelişme!
Konya’da bir evin bahçesinde gömülü olarak bulunan kadın cesedi ile alakalı Konya Valiliği’nden son dakika açıklaması geldi.

Konya’nın Karatay ilçesi Nakipoğlu Mahallesi Hacı Hasanbaş Caddesi üzerinde müstakil bir evin bahçesinde meydana gelen olayda sır perdesi aralanıyor.

Polis ekipleri evin bahçesinde Ç.E. isimli kadının cesedini toprağa gömülü vaziyette bulmuştu. Konu hakkında 4 yabancı uyruklu şahıs tutuklanmıştı.

"ÇARŞIYA GİDİYORUM" DİYEREK ÇIKMIŞ

Konu ile alakalı Konya Valiliği’nden son dakika açıklaması geldi. Valililten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi.

“18 Mayıs 2024 tarihinde Konya ilimiz Gödene Polis Merkezi Amirliğine müracaatta bulunan R.K. isimli şahıs, 35 yaşındaki Ç.E. adlı kızının, 17 Mayıs 2024 tarihinde “Çarşıya gidiyorum” diyerek evinden ayrıldığını ancak geri gelmediğini ve kızına ulaşamadıklarını beyan etmiştir,

Kayıp şahıstan uzun süredir haber alınamaması, yaşadığına dair herhangi bir bilginin olmaması üzerine dosya Cinayet Büro Amirliği tarafından devralınmıştır.

11 AYRI SUÇTAN SABIKALI

Yapılan çalışmalarda Ç.E.’nin 11 ayrı suç kaydının olduğu ve uyuşturucu kullandığı tespit edilmiştir.

2 ay süren teknik ve istihbarı çalışmalar neticesinde şüpheli şahısların kimlikleri tespit edilmiş ve 10 Eylül 2024 Salı günü Karapınar, Sarayönü ve Konya merkezde yapılan operasyonla yabancı uyruklu G.S., B.H., A.J ve J.T. isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alınmışlardır.

Yapılan sorguda G.S. adlı şahıs kayıp Ç.E.’yi öldürdüğünü itiraf etmiştir. Diğer 3 şüphelinin ise öldürme olayına iştirak etmediklerini beyan etmişlerdir. Şahısların gösterdikleri yerde yapılan kazıda maktule ait ceset bulunmuştur.

Şahısların işlemleri mevcutlu olarak devam etmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Kaynak:Konya'nın Sesi