Konya'daki Festivale Ünlü Akını!

Konya'daki Festivale Ünlü Akını!
Bu yıl Beyşehir Belediyesi tarafından 17’incisi düzenlenecek olan Uluslararası Beyşehir Göl Festivali’nde sahne alacak ünlü sanatçılar belli oldu.

Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, yaptığı açıklamada, bu yılki festivalin hazırlıklarının tamamlandığını belirterek, 24-28 Temmuz tarihleri arasında 5 gün süre içinde sahne alacak sanatçıları açıkladı.

Başkan Bayındır’ın açıklamasının devamında gerçekleştirilecek organizasyonla ilgili şu bilgilendirmelere yer verdi: “17’incisi gerçekleştirilecek olan Uluslararası Beyşehir Göl Festivali’nde 24 Temmuz Ekin Uzunlar, 25 Temmuz Özgür Can Çoban, 26 Temmuz Kolpa, 27 Temmuz Zara, 28 Temmuz Burak Bulut ve Kurtuluş Kuş gibi ünlü isimler sahne alacak.

whatsapp-image-2024-07-03-at-12-19-58-1.jpeg

Başkan Bayındır konuşmasının devamında ise, “Memleketimize bu güzide festival kazandırılırken belediyemize hiçbir ek yük getirmeyeceğimizi, yüklenici firma ve sponsorlar aracılığıyla bu organizasyonun gerçekleştirileceğini tekrar hemşehrilerimize duyurmak istiyorum. Hem stand kiralamaları ile hem de festivale sponsor olarak destek verecek tüm hemşehrilerimize şimdiden teşekkür ediyorum. Dolu dolu etkinliklerle gerçekleştirilecek festivalimize tüm hemşerilerimizi davet ediyorum.” dedi.

24-28 Temmuz tarihlerinde 5 gün sürecek festival alanında ise 22-31 Temmuz tarihlerinde de stand alanları ziyaret edilebilir olacak.

Kaynak:Haber Merkezi