Akşehir Tarım Fuarı’nı 67 Bin Kişi Ziyaret Etti

Akşehir Tarım Fuarı’nı 67 Bin Kişi Ziyaret Etti
Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ender Kalkan, Lina Fuarcılık Genel Müdürü Nebi Çiftçi’ye Akşehir Tarım Fuarı’nın başarılı geçmesi sebebiyle plaket takdim etti.

Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ender Kalkan, plaket takdiminde yaptığı açıklamada: “İlk defa yapmamıza rağmen çok başarılı bir fuar geçirdik. Fuarımıza 85 firma stantla katılım sağlamıştır. Firma temsilcilikleriyle birlikte toplam 200 marka ve firma fuarımızda yer almıştır. Fuar dolayısıyla konaklama, yiyecek-içecek vb. alanlardaki işletmelerin yanı sıra diğer sektörlerdeki işletmelerimizde yapılan alışveriş ile ticaret hacmi genişlemiş ve Akşehir ekonomisine ciddi destek sağlamış olup fuarı 67.065 kişi ziyaret etmiştir. İlk yılında böylesine başarılı sonuçlanan bir fuarın haklı gururunu yaşıyoruz. Bu başarıda çok büyük payı olan; Akşehir Kaymakamımız Sayın, Dr. Mehmet Özel,Akşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. A. Nuri Köksal,Akşehir İlçe Tarım ve Orman Müdürümüz Sayın Soner Kahraman,Akşehir Ticaret Borsası Başkanımız Sayın Mustafa Doğru,Akşehir Ziraat Odası Başkanımız Sayın Fahri Küçükpolat başta olmak üzere,fuarımızı bizler kadar sahiplenen kurum ve kuruluşlarımızın kıymetli çalışanlarına sonsuz teşekkürlerimi sunarım” dedi.

Lina Fuarcılık Genel Müdürü Nebi Çiftçi yaptığı açıklamada: “Konya ilimiz ve ilçeleri başta olmak üzere, Isparta, Afyonkarahisar, Kütahya illeri ve ilçelerinden günlük ortalama 75 araç ile çiftçi ve üreticilerimizin fuarımızı ziyaretleri sağlanmıştır. Servisler ile katılım sağlayan ziyaretçilerimizin servis bedellerinin tamamı geliş/dönüş şeklinde firmamızca karşılanmıştır Ziyaretçi çalışmalarımız Konya, Isparta, Afyonkarahisar, Kütahya, Eskişehir ve Ankara illerimiz ve ilçelerini kapsayacak şekilde yapılmıştır. Bu il ve ilçelerimizin tüm ziraat odaları ile iletişime geçilmiş ve fuarımız hakkında bilgilendirilmişlerdir. Ayrıca Akşehir Ziraat Odamızda, toplu sms sistemleri ile Türkiye genelinde ki tüm ziraat odalarımıza bilgilendirme ve davet mesajları göndermiştir.

Fuarımıza stantlı katılımda sağlayan Konya İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği ve Konya İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği’miz de üyelerine davet gerçekleştirmiştir. Yukarıda bilgilerinize sunulan kapı girişi ziyaretçi sayılarımız, kamera kaydı ve ziyaretçilerimizin oluru ile alınan kayıtlar ile belirlenmiştir. Çıkış kapımızdan da çok sayıda ziyaretçimizin giriş yapmış olduğunu bilmekteyiz. 2025 yılı fuarımız için hem giriş kapımıza hem de çıkış kapımıza kayıt sistemli turnike kurulumu yapılacaktır. Çıkış kapımızdan gelen ve kayıt altına alınamayan ziyaretçilerimiz de göz önünde bulundurulduğunda gerçek ziyaretçi sayımız 100.000 kişinin üzerindedir.” dedi.

Kaynak:Haber Merkezi