O Fabrikadaki Görüntüler Akıllara Süt Banyosu Olayını Getirdi!

O Fabrikadaki Görüntüler Akıllara Süt Banyosu Olayını Getirdi!
Bir salça fabrikasında çekilen skandal görüntüler sağlığımızla nasıl oynandığını gözler önüne serdi. Ortaya çıkan bu görüntüler süt kazanın içine girip banyo yapan kişiyi akıllara getirdi.

Bir salça fabrikasında çekilen skandal görüntüler sağlığımızla nasıl oynandığını gözler önüne serdi. Ortaya çıkan bu görüntüler süt kazanın içine girip banyo yapan kişiyi akıllara getirdi. Bu anları izlediğinizde marketten alışveriş yapmadan önce bir daha düşüneceksiniz. İşte ayrıntılar…

Aykırı’nın haberine göre, bir salça üretim fabrikasında çekilen görüntüler, büyük endişe yarattı.
Görüntülerde fabrika içindeki makinelerin pas içinde olduğu, genel ortamın pislik içinde olduğu ve çalışanların temel hijyen kurallarına uymadığı görüldü. İşçilerin ayakkabılarıyla domateslerin içinde yürüdüğü anlar dikkat çekti.
Hijyen standartlarına uymanın, gıda güvenliği açısından hayati bir önem taşığı fabrikalarda oluşan bu görüntüler tartışma konusu oldu.


GEÇMİŞ SÜT BANYOSU OLAYI
Konya'da süt toplama merkezindeki kazan içinde iç çamaşırlarıyla yıkanma görüntüleri ortaya çıktıktan sonra tutuklanan Emre S, beraat ettikten sonra olayın ardından sosyal medya aracılığıyla kendisine hakaret ettiğini ileri sürdüğü 70 kişiden şikayetçi olmuştu.
Emre S'nin avukatı Mehmet Tunç, yaptığı açıklamada, 70 kişi hakkında şikayette bulunduklarını belirterek, "Bu kişilerle ilgili ceza mahkemelerinde dava açıldı, yargılamalar devam ediyor. Ceza mahkemelerindeki davalar sonuçlanınca hepsine ayrı ayrı tazminat davası açacağız." demişti.

Kaynak:AYKIRI