Mustafa Akış paylaştı: En iyi Konyalı ödülünü alabilecek tek kişi!

Mustafa Akış paylaştı: En iyi Konyalı ödülünü alabilecek tek kişi!
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Akış sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşım yaptı.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Akış sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşım yaptı.

Geçen dönem Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve yeni dönem İstanbul Milletvekili olan Murat Kurum ile ilgili paylaşım yapan Akış, Kurum'dan övgü dolu sözlerle bahsetti.

Paylaşımda, "Murat Kurum güzel adamdır, hasbi adamdır. Hiç kimseyle gereksiz kavgaya girmez, herkesin iyi olmasını ister. Herkesin talebini imkan ölçüsünde yerine getirmek ister. İnisiyatif alır, kararlıdır" ifadelerine yer veren Akış devamında şu cümleleri kullandı:

"Dertlidir. İnsanların derdini yüreğinin derinlerinde hisseder.

“Siyasetin en güzel yanı nedir ?”derseniz; siyaset nice güzel insanlarla tanışmanıza vesile olur, size nice güzel dostlar kazandırır. Ben onu tanıdım, o beni tanıdı. Tanıştıkça sohbetimiz, muhabbetimiz arttı. Ne söyleyeceksek birbirimize perdesiz söyleyebildik.

MURAT KURUM AYRICA İYİ BİR KONYALI’DIR

Türkiye’nin ayak basmadık yerini koymayan Murat Kurum Bakanımız saymakla bitmez bir çok hizmete imza attığı gibi afetlerle mücadelenin de sembol isimlerinden biri oldu.

Başarıları hep göz doldurdu.

Murat Kurum ayrıca iyi bir Konyalı’dır. “En İyi Konyalı” ödülü verilse o ödülü alabilecek bir kaç kişiden birisidir. Ak Parti iktidarı döneminde Konya’dan başbakan bile geçmiştir de Murat Kurum kadar hizmet eden olmamıştır.

Biz ondan razıyız.

Allah da ondan razı olsun.

Değerli Hemşerimiz, Kıymetli Bakanımız yolun da bahtın da açık olsun."

Kaynak:Konya'nın Sesi