Konyalı Başkanlardan Seçim Açıklaması! AK Parti Seçimi Kazandı Mı? İşte Başkan Konuştu...

Konyalı Başkanlardan Seçim Açıklaması! AK Parti Seçimi Kazandı Mı? İşte Başkan Konuştu...
Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri yönelik Konya'da ilk açıklama AK Partili başkanlardan geldi. Başkanlar, seçimin ilk turda biteceğini ifade ettiler.

Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri yönelik Konya'da ilk açıklama AK Partili başkanlardan geldi. Başkanlar, seçimin ilk turda biteceğini ifade ettiler.

'BU İŞ BİRİNCİ TURDA BİTECEK!'

Konya halkının bu seçim sürecinde de kendine yakışanı yaptığını ifade eden AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı,"Yüzde 70'e yakın oy desteği ile bu seçimde de cumhurbaşkanımıza destek verdiniz. Allah hepinizden razı olsun. Bu süreci tüm belediye başkanlarımızla, milletvekillerimizle, il başkanımızla, ilçe başkanlarımızla, ana kadememiz ile ve bu davaya gönül veren tüm değerli kardeşlerimizle birlikte yürüttük. Konya’da ilk günkü gibi yine Cumhurbaşkanımıza, liderimize yol arkadaşlığımız devam etti. Tablonun netleşmesini bekliyoruz. Şu anda yurt dışı oylarıyla birlikte süreç devam ediyor. Allah’ın izniyle bu iş birinci turda bitecek. Buna bir şüphemiz yok. Meclis yoğunluğumuza bakmış olduğumuz zaman Cumhur İttifakı olarak büyük çoğunluk bizde. Hepsi bir araya geldiler. İçerdekiler yetmedi dışardakiler de dahil oldular. 7 düvele karşı sayın cumhurbaşkanımızı bu mücadelesinde hep birlikte olduk. Konya kendine yakışanı yaptı. Hamd olsun ki ilk turda bitecek bir seçim. TBMM’de Konya’mızı temsil edecek 15 millettekinin 12 tanesi Cumhur İttifakı bünyesinde. Bu il için tarihi bir fırsat. Aziz vatanın her köşesine sahip çıkan bir lider ve onunla yol yürüyen değerli Cumhur İttifakını oluşturan bu liderler bu ülkeyi törere asla teslim etmeyecekler. Ne Amerika'nın, ne Avrupa'nın Türkiye üzerine oynadığı oyunlara evet demeyeceğini aziz milletimizin bu desteği ile bir kez daha dünyaya ilan ettik. Bu önemli bir mesajdır. Milletin bu büyük desteğiyle bugün bu oyunları bozduk. Ülkenin geleceği olacağı zaman bu millet nerede duracağını çok iyi bilir" açıklamalarında bulundu.

'KONYA GEREKENİ YAPTI!'

Konya halkının %70'e yakın cumhurbaşkanlığı seçiminde destek olduğunun altını çizen Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, "Elhamdülillah Konya yine gereğini yaptı. Allah sizlerden razı olsun. Gençlerimize, kadınlarımıza, bastonu ile zorla sandığa giden amcalarımıza ve teyzelerimize hepsini ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah sizlerden razı olsun Konya cumhurbaşkanımıza %70'e yakın destek vererek her zaman olduğu gibi çıtayı yükseğe çıkardı. Türkiye yürüyüşünde, Türkiye yüzyılında büyük bir meşale yakarak Anadolu'nun ortasında tüm Türkiye'yi aydınlatmayı başardı. Sandıkta görevli arkadaşlarımıza, seçim sürecinde destek olan teşkilat mensublarımıza ve siz Konyalılara tekrar teşekkür ediyorum. İnşallah hep birlikte başaracağız ve Türkiye yüz yılını yarın başlangıcını kutlayacağız. Biz ne kadar çalışırsak çalışalım biz Konya'ya ne kadar hizmet edersek edelim sizin bu coşkunuzun sizin bu desteğinizin karşılığını vermiş olamayız. Ama şunu iyi bilin ki tüm belediye başkanlarımızla, milletvekillerimizle, il başkanımızla, ilçe başkanlarımızla Konya için bugüne kadar çalıştık. Bundan sonra da aynen bu kararlıkla çalışmaya devam edeceğiz. Yeter ki siz bizi gönlünüzden çıkarmayın. Yeter ki siz her zaman böyle coşkuyla dolu olun" şeklinde konuştu.

Kaynak:Konya'nın Sesi