Kasaplar Odası Uyardı! Cezası 60 Bin TL

Kasaplar Odası Uyardı! Cezası 60 Bin TL
Kurban Bayramı'nda sokak aralarında kıyma çekenleri Türkiye Kasaplar Federasyonu Başkanı Osman Yardımcı sert bir dille uyardı, “Bazı kişiler yol kenarına paslı bir makine koyuyor, sadece kıyma çekiyor. Ben gittim berberde yakaladım. Öyle şey mi olu...

Kurban Bayramı'nda sokak aralarında kıyma çekenleri Türkiye Kasaplar Federasyonu Başkanı Osman Yardımcı sert bir dille uyardı, “Bazı kişiler yol kenarına paslı bir makine koyuyor, sadece kıyma çekiyor. Ben gittim berberde yakaladım. Öyle şey mi olur.

Bunun cezası 60 bin TL. Tüm birimlerle iletişim halindeyiz” dedi.

ekran-goruntusu-2023-06-15-141951.pngBaşkan Osman Yardımcı geçmiş yıllarda kendisinin de tanıklık ettiği olaylara tekrarı yaşanmaması adına kesin bir dille uyardı.


“Sokak araları, berber, petrol istasyonları gibi yerlerde kıyma çekildiği tespit edilirse cezası 60 bin TL’dir. Bizim için önemli olan insan sağlıdır. Bazı kişiler yol kenarına paslı bir makine koyuyor, sadece kıyma çekiyor. O zaman karkas eti tamamen parçalasın. Ben gittim berberde yakaladım. Öyle şey mi olur. Petrol istasyonunda onca araç yakıt alıyor, o orada kıyma çekiyor. Bunun için tüm kurumlarla gerekli görüşmeleri gerçekleştirdik.”