Cep telefonu olan herkesi ilgilendiriyor! Apple’dan iPhone’lara kritik güncelleme

Cep telefonu olan herkesi ilgilendiriyor! Apple’dan iPhone’lara kritik güncelleme
Apple, iPhone kullanıcılarının merakla beklediği iOS 17.1.1 güncellemesini yayınladı ve bilinen sorunları giderdi. Eğer bir iPhone kullanıcısıysanız, hemen güncellemeyi yüklemelisiniz

Apple, iOS 17 güncellemesinin pek çok hata içerdiğini kabul etti ve bu hataları gidermek için çalışmalarını sürdürüyor. Geçtiğimiz ay yayınlanan iOS 17.1 güncellemesi de sorunları tam olarak çözemediği için şimdi iOS 17.1.1 güncellemesi kullanıma sunuldu. Bu güncelleme ile birlikte, kullanıcılar yeni özelliklerin yanı sıra daha stabil bir işletim sistemi deneyimi yaşayacaklar. Apple, hataların giderilmesi konusunda kullanıcılarına güvence veriyor ve çalışmalarını sürdürüyor.

TGRT Haber'den Okan Güleş'in aktardığı habere göre; Geçtiğimiz ay iOS 17.1 güncellemesini yayınlayan Apple, sorunlar bitmediği için bir güncelleme daha yayınladı.

Shiftdelete.net’in haberine göre iOS 17.1.1 güncellemesi öncekilerle kıyaslandığında büyük bir yama değil. Fakat buna rağmen kullanıcı deneyimini artıran birkaç önemli düzeltmeyi kullanıcılara sunuyor. Yeni güncelleme ile gelen en dikkat çeken değişiklik iPhone 15 modellerinin özellikle BMW marka araçlarda kablosuz şarj edildikten sonra Apple Pay ve diğer NFC özelliklerini kullanamaması sorununun düzeltilmesi oldu.

  • Bu güncelleme, aşağıdakiler de dahil olmak üzere iPhone’unuz için hata düzeltmeleri sunar:
    • Nadir durumlarda, belirli arabalarda kablosuz şarj edildikten sonra iPhone 15 modellerinde Apple Pay ve diğer NFC özelliklerinin kullanılamaması
    • Hava Durumu Kilitli ekran araç takımında kar yağışının doğru şekilde gösterilmeme sorunu
  • Kaynak : macrumors - Shiftdelete.net - tgrthaber- Konyaninsesi.com.tr