Vali Özkan’dan Konyalılara Davet! O Tarihte Bütün İlçelerde…

Vali Özkan’dan Konyalılara Davet! O Tarihte Bütün İlçelerde…
 Muhabir
3 Mayıs'ta Konya'nın bütün ilçelerinde eş zamanlı orman temizliği kampanyası düzenlenecek. Vali Vahdettin Özkan Konyalılara çağrıda bulundu. İşte detaylar...

Konya Valiliği'nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda Vali Vahdettin Özkan tüm Konyalılara çağrıda bulundu. 3 Mayıs'ta Konya'nın bütün ilçelerinde eş zamanlı orman temizliği kampanyası düzenlenecek.

Valiliğin yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

HAYDİ KONYA

"Orman Yangınlarının olumsuz etkilerinin azaltılması amacıyla bütün ilçelerimizde eş zamanlı başlayacak “Orman Benim “ Kampanyası kapsamındaki orman temizliği etkinliğimize sen de katıl!"

Konya merkezde yapılacak etkinlik 3 Mayıs saat 10:00'da Konya Altınapa Mevkii (Beyşehir Yolu 20. km)'da gerçekleşecek.

ORMAN BENİM

Konya Valisi Vahdettin Özkan'ın çağrısı:

"Ormanlarımızı korumak için bir adım atın! Ormanlarımızın yangınlara karşı direncinin artırılması, toplumda yangına sebebiyet verecek davranışlara karşı bilincin ve temiz orman hassasiyetinin oluşturulması, orman içi ve bitişiğindeki yol kenarları, tarım arazileri ile yerleşim yerleri bitişiğinde bulunan yanıcı maddelerin azaltılması (çalı, diri örtü temizliği ve alt dal budaması), çöplerin temizlenmesi neticesinde orman yangınlarının olumsuz etkilerinin azaltılması amacıyla, bütün il ve ilçelerimizde eşzamanlı başlayacak "Orman Benim" kampanyasına katılımlarınızı rica ederim."

-Büşra GÜLTAŞ