Konya'da Sıcaklıklar 10 Derece Birden Artacak! Hayvanlar Etkilenebilir...

Konya'da Sıcaklıklar 10 Derece Birden Artacak! Hayvanlar Etkilenebilir...
 Muhabir
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Konya için hava tahminini güncelledi. Konya'da 19 Nisan Cuma Hava Durumu Nasıl Olacak? İşte detaylar…

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Konya için hava durumu tahmin haritalarını güncelledi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre yarın hava sıcaklığı en düşük 7, en yüksek 25 derece olacak. Önümüzdeki günlerde ise sıcaklığın artması bekleniyor. Peki, Konya’da hava durumu yarın nasıl seyredecek? İşte Meteoroloji Konya hava tahmini...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Konya'da haftaya Salı(23 Nisan) sıcaklıklar 10 derece birden artarak 28 dereceyi bulacak. Ani sıcaklık artışlarından hayvanlar insanlardan daha çok etkileniyor. Yaz aylarının başlangıcının yaşandığı şu günlerde hayvanların su ihtiyacının karşılanmasının unutulmaması gerekiyor.

Tahminlere göre Konya’da hava sıcaklıklarının 4 ve 28 derece aralığında olması beklenirken yarın havanın 25 derece ve parçalı bulutlu olacağı belirtildi.

Meteoroloji 8. Bölge Müdürlüğü, tarafından yapılan son tahmine göre Konya'nın merkez ve ilçelerinde en düşük ve en yüksek sıcaklık dereceleri ise şöyle olacak:

1-ekran-alintisi.png

2ekran-alintisi.png

3-ekran-alintisi.png

4-ekran-alintisi.png

-Büşra GÜLTAŞ