Tembellikleriyle ünlüler. Son derece tembel koca olan 4 burç...

Tembellikleriyle ünlüler. Son derece tembel koca olan 4 burç...
Bu burçlar tembellikleriyle ünlüler

Ünlülerin yaşamlarıyla ilgili pek çok şey merak konusu olabilir. Bu konulardan biri de ünlülerin burçları ve bu burçların karakteristik özellikleriyle ilişkilendirilmesidir. Bugün, son derece tembel kabul edilen 4 burcu inceleyeceğiz.

Tembel kocalar listesinin başında Boğa burcu erkeği gelir. Rahatlığa ve lükse olan tutkularıyla tanınan Boğalar, çoğu zaman ev işlerinde veya sorumluluklarında yardımcı olmak için parmağını bile kıpırdatmaya isteksiz bir şekilde evin içinde aylaklık ederken bulunabilir. İnatçı doğaları, bir kez rahatlamaya karar verdikten sonra onları kıpırdatmanın neredeyse imkansız olduğu anlamına gelir. Boğa burcuyla evliyseniz, onun motivasyon ve inisiyatif eksikliğinden dolayı kendinizi sürekli hayal kırıklığına uğramış halde bulabilirsiniz.

asleep-5500058-1280.jpg

Koç burcu erkekleri, genellikle aceleci ve sabırsız yapılarıyla bilinirken, aynı zamanda tembellikleriyle de dikkat çekerler. Kendi istedikleri konularda harekete geçmekte zorlanabilir ve tembellik eğilimleri gösterebilirler.

İkizler burcu erkekleri, zeki ve meraklı yapılarıyla bilinirken, aynı zamanda kararsızlık ve tembellik eğilimleri de taşıyabilirler. Farklı konulara ilgi duyarken, bir konuda derinleşip harekete geçmekte zorlanabilirler.

Son olarak Yengeç burcu erkekleri, duygusal ve koruyucu yapılarıyla öne çıkarlar. Ancak aynı zamanda tembellik eğilimleri de taşıyabilirler. Kendi dünyalarında huzur bulmayı tercih ederler ve harekete geçmekte isteksiz olabilirler.

Kaynak: cumhuriyet.com.tr, konyaninsesi.com.tr

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Merkezi