Aytemiz, sektöründe 'Türkiye'nin en mutlu iş yeri' seçildi!

Aytemiz, sektöründe 'Türkiye'nin en mutlu iş yeri' seçildi!
Aytemiz, bağımsız değerlendirme kuruluşu Happy Place to Work (HPW) tarafından gerçekleştirilen araştırmada, kendi sektöründe "Türkiye'nin en mutlu iş yeri" seçildi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, işyerlerindeki çalışan mutluluğunu ve deneyimini objektif ve şeffaf kriterlerle ölçümleyen bağımsız değerlendirme kuruluşu HPW organizasyonunun gerçekleştirdiği araştırmada, Aytemiz kendi sektöründe en yüksek puanı alan firma oldu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Aytemiz İnsan Kaynakları ve İdari İşler Direktörü Elçin Akçadağ, çalışanların mutluluğunun ve bağlılığın şirket için her şeyden önemli olduğunu belirterek, "Aytemiz olarak insan kaynakları ve çalışan deneyimi stratejilerimizi oluştururken, başarımızın temel taşları olarak odağımıza çalışanlarımızın bağlılığını ve mutluluğunu koyuyoruz. Kararlılıkla sürdürdüğümüz projelerimizde, çalışma arkadaşlarımızın mutluluğunu artırmaya ve birliktelik ruhunu güçlendirmeye yönelik süreçlerimizin meyvelerini toplamaya başlamamız gurur verici." değerlendirmesinde bulundu.

Akçadağ, Aytemiz'in çalışan bağlılığı ve mutluluğu politikasını, pozitif bir iş ortamı oluşturmak ve çalışan deneyimi standartlarını daha da yükseltmek için bir fırsat olarak gördüklerini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Kurum içindeki birlik ve beraberliği güçlendirecek doğum günü kutlamaları, özel gün etkinlikleri, yöneticilerle kahvaltı buluşmaları gibi organizasyonları da düzenlemeye önem gösteriyoruz. Doğum günü izni, mutlu saatler uygulaması, ebeveynler için doğum izni, karne günü izni gibi mutluluk artırıcı uygulamalarımızın yanı sıra dönemsel katkılarla da çalışanlarımızın motivasyonunu destekliyoruz. Aytemiz olarak, geçtiğimiz günlerde aldığımız Olağanüstü Çalışan Deneyimi Ödülü'nün ardından gelen bu başarı; sektördeki çalışan mutluluğumuzu pekiştirmenin yanı sıra, sürekli olarak yüksek İK standartlarımızı sürdürme ve koruma taahhüdümüzü de perçinliyor. Bu ödülü, çalışanlarımızın katkılarını ve kararlılığımızı kutlamak için değerli bir fırsat olarak görüyorum."

Kaynak:Anadolu Ajansı