Konyaspor'da Ali Çamdalı'dan Boateng açıklaması

Konyaspor'da Ali Çamdalı'dan Boateng açıklaması
 Muhabir
Konyaspor'un devre arasında kadrosuna kattığı Emmanuel Boateng Fenerbahçe maçıyla ligde ilk kez süre buldu.

Konyaspor'un devre arasında kadrosuna kattığı Emmanuel Boateng Fenerbahçe maçıyla ligde ilk kez süre buldu.

Ganalı oyuncu karşılaşmanın 77.dakikasında Sokol Cikalleshi yerine oyuna dahil oldu ve Konyaspor formasıyla ilk lig maçına çıktı.

Boateng, daha önce Türkiye Kupası'nda Sivasspor'a karşı 67, Beşiktaş'a karşı ise 10 dakika süre bulmuştu.

Oyuna girdikten sonra takıma iyi bir enerji getiren Boateng Konyalı futbolseverlerin beğenisini kazandı.

Konyaspor, Fenerbahçe karşısında 90.dakika hızlı atağa çıkmıştı. Boateng'in vuruşunu kaleci Livakovic çıkartmış dönen topu Ndao ağlara göndermişti ancak sonrası gol ofsayt gerekçesiyle iptal olmuştu.

Ömerovic şans vermemişti

Boateng, Konyaspor'a imza atmasının ardından ligde Fahrudin Ömerovic tarafından forma şansı bulamamıştı. 6 karşılaşmada teknik heyet kararı ile kadroda yer almayan Boateng, 5 karşılaşmada ise kadroda olmasına rağmen oyuna girmemişti. 26 yaşındaki oyuncu 3 maçta da sakatlığı yüzünden kadroda yer almamıştı.

"Bizim için kazanç oldu"

Karşılaşma sonunda Boateng ile ilgili açıklamalar yapan Teknik Direktör Ali Çamdalı; "Bütün oyunculara dokunmaya çalıştım aslında kimseyi ayırmadan. Boateng bugün bizim için bir kazanç oldu. Bütün oyuncular değerli. Bugün oyuna sonradan dahil olan oyuncular büyük bir efor sarf etti, çok çabuk adapte oldular oyuna. Onları da ayrıca tebrik etmek gerekiyor. Kimseyi ayırmadan 25 kişilik oyuncu grubumuz var. Hepsine ihtiyacımız var. 3 dakika, 5 dakika 90 dakika.. Bugün Muhammed ligde uzun bir aradan sonra dakika buldu. O da bizim için büyük bir avantaj. Umarım herkesi değerlendirip bu süreçten hep birlikte çıkmak istiyoruz. Kimseyi ayırmak istemiyorum, Niangbo da umarım en kısa zamanda süre bulur. Tüm oyunculardan memnunum" dedi. HALİL YILMAZER