Konyaspor yönetiminden sükunet çağrısı

Konyaspor yönetiminden sükunet çağrısı
 Muhabir
Konyaspor İkinci Başkanı Adem Bulut, kalan 4 haftada camiaya sükunet çağrısında bulundu.

Konyaspor İkinci Başkanı Adem Bulut, kalan 4 haftada camiaya sükunet çağrısında bulundu.

Kon Tv canlı yayınına bağlanan Adem Bulut, yaptığı açıklamada; "Herkes tedirgin olmasın, biraz daha sükunet, sakin kalabilmek gerekiyor. Eleştiri oklarının biraz daha aşağıya çekildiği bir süreç olmalı. Şu an tartışma zamanı değil. Konyaspor'u Süper Lig'de tutalım ve ardından şapkamızı önümüze koyalım. Transferi mi hocayı mı konuşacağız oturup konuşalım" dedi.

'Bu süreçten hep beraber çıkacağız'

Önümüzdeki 4 maç seferberlik ve olağanüstü bir durum gibi aslında diyerek camiayı birleştirmeye çalışan Bulut; "Her şey elinden gelenin fazlasını yapıyor. Buradan çıkmak istiyoruz. Şu anda parayı düşünecek durumda değiliz. Bu takımı burada tutmak istiyorsak birlik ve beraberlik olalım. Özellikle sosyal medyadaki arkadaşların dikkat etmesi gerekiyor. İnşallah bu süreçten hep beraber çıkacağız" ifadelerini kullandı.

Sosyal medyaya dikkat

Birlik ve beraberlik vurgusu yapan Bulut; "4 maçlık sürede taraftarımız, sosyal medyamız, yöneticilerimiz, iş adamlarımız, büyüklerimiz.. Başka Konyaspor yok. Bu takımı burada devam ettirmek istiyorsak bir ve beraber olmamız gerekiyor. Destek verelim, bizim yanımızda olun. Ondan sonra kavga edeceksek, eleştireceksek yine yapalım. Sosyal medyadaki arkadaşların ifadelerine ve söylemlerine biraz daha dikkat etmesi gerekiyor. İnşallah bu süreçten çıkacağız. Süreç kolay değil" açıklamalarını kullandı.