Genç KOMEK Yaz Okulları’na kayıtlar ne zaman?

Genç KOMEK Yaz Okulları’na kayıtlar ne zaman?
 İnternet Editörü
Konyalı çocuklar ve gençler tarafından çok sevilen Genç KOMEK Yaz Okulları’nın kayıtları ne zaman yapılacak araştırılmaya başladı. Yoğun ilginin olduğu okulların kayıt tarihleri de belli oldu. İşte detaylar…

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin Genç KOMEK bünyesinde Konya genelinde gerçekleştireceği Yaz Okulları her yıl yüzlerce öğrenciyi ağırlıyor.

Genç KOMEK Yaz Okulu’nda 7-14 yaş arası öğrenciler yüz yüze ve çevrim içi eğitimlerle eğlenerek öğrenmenin de keyfini yaşıyor.

Genç KOMEK Yaz Okulunda 709 öğretmeniyle; Kur’an-ı Kerim, değerler eğitimi, resim, İngilizce, işaret dili, oyun temelli matematik, tiyatral etkinlik, algoritma, etkileşimli ve hızlı okuma, akıl ve zekâ oyunları, ip sanatı, kodlama, el işi teknikleri, geleneksel oyunlar, bilgisayar destekli görsel tasarım, etamin, sketchup, makrome ve el sanatları dersleri işleniyor.

Çocuklar ekran bağımlılığından uzak, yaşıtlarıyla sosyalleşmenin tadını çıkarıyor.

Konyalı ailelerin çok fazla talep gösterdiği ve kayıtlar açılır açılmaz başvuru yoğunluğunun oluştuğu okulllarda bu yıl kayıt tarihlerinin ne zaman olduğu da merak ediliyordu.

Bu yıl düzenlenecek olan Genç KOMEK Yaz Okulu Etkinliklerine kayıtların 11 Haziran’da başlayacağı öğrenildi.

Kaynak:Konya'nın Sesi